Extra Garanție

Doriți să aveți un an garanție ÎN PLUS pentru mașinile și accesoriile electrice dvs. Makita?


Avem o veste superbă pentru dvs.: începând cu 15 noiembrie 2018, Makita România a introdus un nou serviciu, Garanția Extinsă, care prelungește Garanția Standard de 24 luni cu încă 12 luni.

Tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia de acestă oportunitate este să urmați pașii detaliați mai jos!

ATENȚIE!

Garanția Extinsă se adresează utilizatorilor finali (persoane fizice și juridice) care achiziţionează maşini şi accesorii electrice comercializate de Makita România SRL (aferente programelor Scule electrice pentru construcţii şi Păduri, Parcuri şi Grădini) şi identificabile prin seria unică a produsului, care vor beneficia de Garanţie Extinsă* de 36 de luni.

(*Cu excepția Maşinilor cu motor termic, Maşinilor pneumatice şi compresoare, Aparatelor de măsură cu laser și a Lanternelor.)

Încărcătoarele şi acumulatorii Li-ion (în limita a 500 de încărcări) beneficiază de Garanţie Extinsă* de 24 luni indiferent dacă sunt achiziţionati ca echipare standard a maşinilor sau separat ca accesorii electrice.

Condiţiile de acordare a Garanţiei Extinse* sunt:

  • Achiziţionarea de maşini şi accesorii electrice comercializate de Makita România SRL (aferente programelor Scule electrice pentru construcţii şi Păduri, Parcuri şi Grădini şi identificabile prin seria unică a produsului), prin Distribuitorii autorizati de pe teritoriul României (https://www.makita.ro/dealer-locator.html)
  • Înregistrarea Seriei maşinii şi/sau a Acumulatorilor şi Încărcătoarelor în cadrul secţiunii dedicate Garanţiei Extinse* de pe site-ul www.makita.ro/3-ani-garantie, în termen maxim de 30 de zile calendaristice de la data documentului fiscal de achiziţie.
  • Emiterea documentului de 3 ani garanţie.
Pentru a beneficia de Garanţia Extinsă*, utilizatorul final va prezenta Centrului Service cumulativ următoarele documente:

  • Documentul fiscal de achiziţie.
  • Garanţia Standard – Certificatul original emis de Makita România SRL.
  • Garanţia Extinsă – Certificatul emis la înregistrarea produsului pe www.makita.ro/3-ani-garantie
Lipsa oricărui document din cele de mai sus duce la invalidarea Garanţiei Extinse.

Pași de urmat pentru înscrierea în programul 3 ani garanție


Pasul 1: Accesați pagina www.makita.ro

Pasul 2: Click pe Suport -> 3 ani garanție sau pe „MYMAKITA”.



Pasul 3: Click pe „ÎNCEPEȚI ÎNREGISTRAREA”.



Pasul 4: Click pe „CREARE CONT” (dacă aveți cont treceți la pasul 13).



Pasul 5: Click pe „PRIVAT” pentru persoane fizice sau „COMPANIE” pentru persoane juridice.



Pasul 6: Introduceți cel puțin datele din câmpurile obligatorii (marcate cu *), apoi click pe „Da, am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate” și/sau pe „Vreau să primesc newsletters de la Makita” în cazul în care doriți să primiți notificări de la Makita.



Pasul 7: După ce apăsați pe butonul „ÎNREGISTREAZĂ” mesajul de mai jos va apărea în browser-ul de Internet.



Pasul 8: Pe adresa de email declarată în pasul precedent veți primi un email similar cu cel de mai jos și va trebui să dați click pe link-ul primit.



Pasul 9: Se va deschide, în bowser-ul dvs. de internet, o pagină cu un mesaj similar cu cel de mai jos. Dați click pe „Activate”.



Pasul 10: Mesajul de mai jos va apărea:



Pasul 11: Pe pagina www.makita.ro, mergeți la Suport -> 3 ani garanție sau la „MYMAKITA”.



Pasul 12: Click pe „ÎNCEPEȚI ÎNREGISTRAREA”.



Pasul 13: În pagina de mai jos conectați-vă folosind ca Nume utilizator adresa de email declarată la înregistrare și parola setată.



Pasul 14: Click pe „ADAUGĂ MAȘINĂ”.



Pasul 15: Selectați tipul magazinului de unde ați achiziționat mașina, numele dealer-ului, data achiziției și încărcați factura (format pdf, jpg, jpeg, png sau gif).



Pasul 16: Introduceți modelul, anul fabricației și seria mașinii (dacă ați achiziționat mai multe mașini, puteți să introduceți prima seria și apoi ultima în căsuța „PÂNĂ LA”).



Pasul 17: Apăsați butonul „Înregistrează”.



Pasul 18: Un mesaj similar cu cel de mai jos va apărea.



Pasul 19: Click pe iconița încercuită în imaginea de mai sus pentru a descărca certificatul pentru 3 ani garanție.