Asistenta tehnica

Lucram cu tehnicieni de inalta calificare si stam intotdeauna la dispozitia Dumneavoastra. Raspundem prompt si eficient nevoilor Dumneavoastra, imediat dupa ce acestea sunt anuntate.
In cazul in care Dumneavoastra aveti posibilitatea sa reparati produsul defectat, dar aveti nevoie de piese de schimb, ori asistenta tehnica, noi va dam o mana de ajutor. Oferim asistenta tehnica atat in cazul alegerii produselor, cat si in cautarea pieselor de schimb.

Va putem oferi toata gama de piese de schimb. Daca nu stiti codul sau denumirea piesei respective, noi va putem ajuta in alegere prin sfaturi si desene tehnice despre produs. Cu ajutorul acestor metode, Dumneavoastra veti primi de la noi piesa de care aveti nevoie.

Pentru o durata de viata mare a sculelor profesionale/semiprofesionale folosite atat pe santiere sau in ateliere de lucru cat si acasa sau in gradina pentru uz casnic, inainte de a cumpara trebuie sa alegeti in functie de nevoi masina(ile). Daca aveti nelamuriri legate de un produs, apelati la noi cu incredere si profesionisii nostri va vor ajuta in astfel situatii. Prin consultanta aprofundata, va putem ajutam in alegerea corecta a produselor in privinta necesitatiilor de utilizare ale Dumneavoastra. In cazul fiecarui produs, analizam frecventa utilizarii. Dam sfaturi si ponturi pe care le-am dobandit pe parcursul muncii noastre. De fiecare data, intrebam clientul despre munca sa, despre metodele cu care lucreaza, despre performanta necesara a masinii respectiv despre spatiile in care foloseste aparatele.

Nu ezitati sa ne intrebati daca aveti probleme sau intrebari legate de alegerea masinilor, a pieselor de schimb sau a reparatiilor. Cu o experienta dobandita, cu solutii avansate in spatele noastru si cu o asistenta nu numai profesionala ci si bazata pe parteneriat – Fair Tools/FAIR SRL sta la dispozitia Dumneavoastra.

Incercati acum serviciile noastre, solicitati cu incredere cunostintele si exprerienta noastra.

Descoperiti un nou mod de a gasi solutii.