Cos de cumparaturi 0 produse / 0 lei

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Numar produse:
Pret Total:0 lei

Despre noi

  Firma FAIR SRL. cu sediul in Miercurea Ciuc este unul dintre cei mai vechi si stabili distribuitori Makita din Romania, in anul 1993 fiind printre primele firme agreate ca distribuitor autorizat Makita.

  In anul 1994, datorita interesului si calitatii serviciilor oferite, a obtinut agrementarea de Service Autorizat pentru reparatii in garantie fiind de asemenea printre primele firme din Romania cu o astfel de certificare.

  In decursul anilor, ca urmare a eforturilor depuse, a devenit un partener de afaceri stabil si de incredere care ofera atat servicii de vanzare cat si de intretinere/service pentru produsele Makita.
  Sorin Popa
  Director vanzari, Makita Romania

  Compania noastra FAIR SRL furnizeaza masini de calitate MAKITA inca din anul 1993. De-a lungul anilor am vandut o gamă larga de masini si de acum incolo vom fi activi si pe Internet prin intermediul site-ului www.fairtools.ro, la nevoia clientilor nostri.

  Magazinul nostru din Miercurea Ciuc este deschis zilnic, de Luni pana Vineri, de la ora 8 dimineata pana la ora 16 dupa amiaza. In acest interval de timp procesam comenzile primite, in acelasi timp sunam clientii nostri pentru a le oferi consultanta privind alegerea modelului cel mai pretabil necesitatilor lor de utilizare.

  Chiar de la bun inceput ne-am ocupat de service si de reparatii, acumuland pana in prezent o experientă de aproape 20 de ani, iar clientii nostri au fost multumiti de munca noastra in toti acesti ani.


  Agrementarea de Service Autorizat pentru reparatii in garantie

  Tehnicienii nostrii au toate calificarile necesare stabilite de catre Makita Romania pentru reparatia masinilor defectate. Cu o experienta de peste de 20 ani, ei pot rezolva orice defectiune aparuta.


  Apreciere din partea Makita Romania

  Echipa noastra:
  Molnar Ferenc – Director general din 1993
  Horvath Istvan – Director vanzari din 1993
  Santha Tihamer – Tehnician din 1999
  Lorincz Domokos – Tehnician din 1994
  Toth Eva – Contabil sef din 1993

  Sunati Acum: 0751 - 077-987