Cos de cumparaturi 0 produse / 0 lei

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Numar produse:
Pret Total:0 lei

Cum cumpar

  Informatii privind comenzile pe Fair Tools

  Conditii contractuale generale, Reguli de cumparare

  Rugam cumparatorii nostri, ca inainte de trimiterea comenzilor sa citeasca Regulile de cumparare!

  Recomandam cumparatorilor nostri consultarea site-ului Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorului: www.anpc.gov.ro.

  Cum puteti comanda?

  Puteti comanda produsele cu conditia sa va inregistrati pe site, astfel creandu-se un cont cu care puteti reveni pentru comenzi ulterioare respectiv pentru a accesa rapid istoricul si situatia comenzilor Dumneavoastra. Comanda se va inregistra numai dupa completarea tuturor informatiilor cerute. Dupa finalizarea comenzii imediat veti primi o notificare prin email legata de confirmarea comenzii Dumneavoastra, dupa care veti fi contactat prin telefon in cel mai scurt timp de catre un reprezentant de vanzari al companiei noastre pentru confirmarea comenzii. Prin cateva intrebari colegul nostru o sa verifice, daca alegerea produselor este in concordanta cu necesitatile reale ale Dumneavoastra de utilizare, pentru a beneficia de o durata de viata lunga a utilajului. Dupa confirmarea comenzii noi va vom trimite produsul sau produsele comandate prin curierat rapid.

  Cum procesam comenzile?

    • Comenzile prin site sunt procesate de noi de luni pana vineri, intre orele 8-12, iar comenzile dupa acest interval vor fi procesate in ziua urmatoare.
    • Dupa inregistrarea comenzii in cel mai scurt timp va vom contacta telefonic, ca sa ne confirmti comanda, si pentru a verifica daca informatiile de livrare respectiv de facturare sunt corecte, si sa ne asiguram daca ati facut alegerea optima a utilajul(lor).
    • Pentru comenzile confirmate telefonic pana in ora 12:00 trimitem comanda prin curierat in cursul aceluiasi zi.
    • Pentru cele confirmate dupa amiaza, trimitem comanda in cursul zilei urmatoare.
    • Termenul de livrare prin curier este de 48 de ore.

  Exemple:

    1. O comanda trimisa luni dimineata va fi preluata de noi in aceeasi zi, si va vom contacta telefonic pentru confirmarea comenzii. Daca va contactam telefonic pana la ora 12:00, trimitem comanda prin curier tot luni, altfel o trimitem marti dimineata.
    2. O comanda inregistrata sambata va fi preluata de noi luni dimineata si daca va contactam telefonic pana in ora 12:00, va trimitem comanda prin curierat tot luni.

   

  Dupa primirea coletului

  Cand primiti pachetul cu produsul(le) comandat(e), inainte de a semna talonul de primire, va rugam sa deschideti pachetul si sa verificati urmatoarele:

    • ati primit toate produsele comandate.
    • factura fiscala este inclusa si are completate corect toate informatiile.
    • certificatul de garantie este inclusa si este completata cu toate informatiile.

   

  Cum platiti?

  Momentan site-ul nu are functie de plata in mod online (card bancar), plata efectuandu-se offline. Dupa ce ati primit produsele, trebuie sa platiti curierului pretul comenzii (plata ramburs) si curierul va va elibera chitanta.

  Costul transportului prin curier

  Costul transportului este suportat de client.

  Sunati Acum: 0751 - 077-987